Accomodatie

B&B Het Logiement

Ons vakantiehuis heeft drie verdiepingen.


Gelijkvloers

Het gelijkvloers is teruggebracht naar de 16de eeuw. We staan in de keuken van toen. De plafondbalken zijn 600 jaar oud en werden in originele staat behouden. In het museum van Nancy liggen enkele balken van dit huisje.

De voordeur stamt uit de 17de eeuw. Na restauratie verkeert ze weer in originele stijl, maar aangepast aan de normen van deze tijd.  Er staat een tafel met 4 stoelen en de keuken is uitgerust met een microgolfoven, koelkast met diepvries, elektrisch fornuis, en alle nodige kook- en keukengerei.


1e verdieping

Langs een eikenhouten trap, uit 1826, komen we op de eerste verdieping. Hier belanden we terug in het heden. De woonkamer is modern en groter door de uitbouw achteraan. Vroeger stroomde de rivier 'La Geuze' achter het pand, onder de uitbouw, door. De rivier loopt nu ondergronds.    Er staat  een tafel met 4 stoelen en de zetel is uittrekbaar tot een tweepersoonsbed.


2e verdieping

Het tweede verdiep is verbouwd tot een  slaapkamer met tweepersonenbed en badkamer met een inloopdouche, een wastafel  en een toilet.Tips:

Meebrengen tijdens een verblijf in Gite  'Het Logiement':

- bedlinnen  (hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek) voor de 2 dubbele bedden (uittrekbare zetel en tweepersoonsbed) van 160 cm x 200 cm. Elk bed is door ons voorzien van kussens en van donsdekens

- bad - en keukenhanddoeken

- toiletpapier & keukenrol of servietten

-    afwasmiddel

- vaatdoeken

- plastiek zakjes (om het afval in de container te plaatsen)

- koffiefilters en koffiepoeder (bij gebruik koffiezet)


Opmerking:

Dieren zijn niet  toegelaten.


Gite Het logiement - Rue du pressoir - 52400 Melay - +32/477 78 40 36- info@logiement.be